onsdag 22. september 2010

Høstblomstring


Høsten er definitivt her og i dag har det regnet og blåst noe helt forferdelig. Høsthumøret har heldigvis ikke innhenta meg enda. Kanskje fordi jeg har ei lita solstråle her hjemme som er like blid uansett hvordan været er ute? Eller kanskje er det rett og slett fordi det begynner å bli sesong for strikkaplagg? Jeg har visst helt fortrengt at jeg snart skal tilbake i jobb...

Uansett så er det fremdeles grunn til å glede seg! Duftliljene står i blomst ute, selv om de er litt regntunge og vindskeive. Og tre av de fem orkideene våre blomstrer også nydelig. (Bildene er tatt i går da været var LITT finere.)

Hvordan er høsthumøret der ute? Smådeppa eller i uvanlig godt humør som meg?

3 kommentarer:

strikkepanja sa...

Jeg trives godt med høsten. Da er det tid for å hygge seg inne med strikking, te og masse film :-) Kjekt å få hentet frem ullen og få brukt den. Ha en kjekk høstkveld!

mamma sa...

.. og ikke minst så skal du til NY!

Pinneguri sa...

Jøss, det hadde bare vært så artig å treffes i New York! Vet du at det er Yarn Crawl den helga vi kommer, også på mandag http://www.nycyarncrawl.com/NYC_Yarn_Crawl/Home.html ?
Men det er vel omtrent 1 mill nordmenn og det nytter vel ikke gå bort til alle? Vi er to damer i vår beste alder (nå ja, kanskje litt over middagshøyden da ... ) med langt brunt hår (begge to), og jeg går alltid med min rosalilla marimekkoveske så jeg er egtnlig ganske så synlig - så hvis du ser oss, kom bort!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails