fredag 8. oktober 2010

Off to the Big Apple!

I morgen bærer det avsted til New York! Gleder meg vilt :-D Og gruer meg mye til å være borte fra vesla i over en uke..

Pinneguri har tipset meg om at det er 'Yarn Crawl' i NY denne helga, så det må jeg prøve å få med meg litt av. Vi skal bo ikke så langt ifra Purl Soho og Lion Brand Yarn Studio, så de to er obligatoriske. Kanskje jeg føler behov for å blogge litt derfra? Tester derfor ut blogging via e-post fra mobil. Tar ikke så gode bilder denne telefonen, akkurat...

Og dagens bilde er en nyanskaffet plakat kjøpt fra Ravelry. Den er inspirert av en britisk kampanjeplakat fra 2. verdenskrig som hadde teksten: 'Keep calm and carry on'. Disse oppmuntrende ordene blir nå trykket opp på nytt og er visst en populær interiørdetalj for tiden.

Men vi strikkere må ha en egen versjon, selvfølgelig! Krona er satt sammen av strikkepinner og annet strikkeutstyr. Foreløpig har jeg hengt det opp i en krok på hobbyrommet, men jeg må se om jeg ikke klarer å snike det inn på en mer synlig plass etter hvert ;-)


PS: Fungerte fint å blogge fra telefonen, men får jo ikke lagt inn lenker og sånn. Så har vært inne og endret det etterpå.

3 kommentarer:

Frihet-Natalie sa...

God tur!!!
New york, så spennende!!! Ja da må vi få se bilder og lese oppdateringer.

Anonym sa...

jasså skal du det!
...

kamelone sa...

Hehe, måtte bare se om du fulgte med her ;-)

(Har en sterk mistanke om at den siste kommentaren kommer fra min anonyme mann!)

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails