fredag 18. juni 2010

Redesignskjørt


I går sydde jeg dette sommerlige skjørtet av en gammel kjøkkengardin jeg kjøpte fra en snill dame på Sykroken. Elastikken i livet er laget av en av mannens gamle t-skjorter på samme måte som i en tutorial funnet her.

Eller, jeg prøvde å følge oppskriften, men var visst litt for oppsatt i kantebåndmetoden så jeg endte opp med å brette alle nålene jeg hadde nålet fast t-skjortestoffet med inn mellom to lag og måtte pirke dem ut gjennom stoffet etter å ha sydd på elastikken... Kløne!

Litt usikker på om jeg noensinne kommer til å bruke dette skjørtet, synes det er kult. Men JEG er ikke så kul... :-p Noen ideer til hva jeg eventuelt kan kombinere dette med?

5 kommentarer:

Papirkurven sa...

Kan jeg spørre hvordan du fikk til rysjen?

Linda sa...

Skjørtet er kjempe kult! Du må bruke det:-) Jeg hadde nok valgt en ensfarget lys topp pga. mønsteret på skjørtet. Jeg er ganske konservativ da og ikke så kul:-)

mari sa...

kjempekult skjørt!!! bruk det sammen med en grønn bluse, eller en grønn eller rød singlet<.9 så er du klar for sommeren!!
jeg kan godt låne det jeg dersom du ikke bruker det;)

kamelone sa...

Takk for oppmuntring og tips til tilbehør. Skal se om jeg ikke får brukt det en gang eller to. Hvis ikke tar jeg det med hjem, så får du låne/få det, Mari.

Papirkurven: Rysjen nederst var på gardinen, så den kan jeg ikke ta æren for. Men trikset er vel å sy en rettsøm med stor stinglengde og gjerne litt lav trådspenning med en solid tråd og så dra i undertråden for å rynke til ønsket bredde før du syr rysjen på.

strikkepanja sa...

Jeg er enig med Mari; skjørtet er kjempekult! Jeg ville også ha hatt en rød eller grønn topp til. Jeg er sikker på at du vil bli veldig kul med dette skjørtet :) God sommer.

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails