onsdag 24. mars 2010

Nytt skjørt ferdig :-)


Da har jeg sydd et nytt skjørt etter samme mønster som prøveklutskjørtet. Siden jeg ikke var så fornøyd med lengden på det forrige så har jeg sydd dette 10 cm kortere. Og nå er lengden mye bedre, rett under kneet :-)

Dette skjørtet er sydd til min kjære søster med stoff hun valgte ut da vi var innom Textart for en tid tilbake. Av en eller annen grunn så føles dette skjørtet noe mindre enn det første, så jeg er litt redd det ikke passer henne... I så fall så får jeg sy enda et ;-)

For å friske det opp litt har jeg laget bisebånd av forstoffet og sydd stikninger i matchende rødt. Veldig fornøyd med det!

Og den usynlige glidelåsen ble MYE bedre enn sist! Og så klarte jeg å få bisebåndet og stikningen til å treffes helt perfekt! Glemte å ta bilde fra innsiden, men det ser nesten helproft ut det også. Det ble litt større avstand fra for til glidelås på den ene siden, men det er det nok bare jeg som klarer å se...

Her er et lite actionbilde som viser lengden. Fikk virkelig vårfølelsen i dette skjørtet. Ikke se på strykingen, jeg er allerede bedre å sy enn å stryke ;-)

Mannen sa etter ganske nøye inspeksjon at han ikke kunne se at det var hjemmesydd. Han er ikke så glad i hjemmelagde ting (jeg får ikke lov til å strikke noe til ham...), så dette er vel egentlig det største komplimentet han klarer å gi ;-)
Posted by Picasa

5 kommentarer:

LINDA sa...

Skjørtet er kjempe fint! Likte veldig godt bisebåndet. Lekker detalj!

Margrethe sa...

Jeg bøyer meg i støvet - igjen. Bisebåndet gjorde susen og skjørtet ser som din mann sier, helt kjøpt ut. Jeg ser frem til leksjoner i sommer :)

mari sa...

det var kjempefint søs!!!! du er helproff altså!!!!!

Nattfiol sa...

Kan jeg få sykurs hos deg i sommer?

kamelone sa...

Takk for hyggelige tilbakemeldinger alle sammen!

Nattfiol: Du får ta med deg søstersen så får vi ha en helg med litt syworkshop :-) Jeg er jo ganske fersk selv, men sammen klarer vi nok å lese og google oss til det meste!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails