mandag 8. mars 2010

Noen kjappe prosjekter

 
Før helga strikket jeg meg en superkjapp lue etter dette mønsteret som er inspirert av noen luer fra Kari Traa. Veldig fornøyd med hvordan den ser ut, men den er bittelitt stram. Har enda ikke blokket den, så håper den går litt ut da. 

Hovedfargen er i Alfa fra Sandnes Garn, de brune stripene er også Alfa men med gulltråd i, de hvite stripene er dobbel Bambino Babyull (originalgarnet til jakken i forrige innlegg) mens de grå stripene er noen rester av Freestyle fra Dalegarn.


I helga var jeg på Trondheimsbesøk uten strikketøy, så da fikk jeg noe restegarn (Drops Fabel) og pinner i hendene og disse to parene med babysokker ble til :-) Veldig glade og spreke vårfarger! Passformen virker også til å være grei. Improvisert oppsskrift: 40 masker lagt opp, short-row hel og vrangbord på hele skaftet og oppå foten. 
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Mari sa...

lekre sokker!! og kul lue:) du strikker og du strikker:)

Nattfiol sa...

Kul lue! Har du laget oppskriften selv?

Vakre babysokker. Jeg sliter virkelig med å finne en sokkeoppskrift som passer - kanskje jeg får prøve disse. Lekre farger!

LINDA sa...

Kjempe fin lue:-) Den skal jeg prøve meg på når pågående prosjekter er ferdige!

kamelone sa...

Nattfiol: Brukte mønsteret jeg linket til over. Det finnes utallige oppskrifter på denne rundt om i ulike blogger.

Nattfiol sa...

Kamelone,

Jeg så jo mønsteret når jeg leste oppskriften for andre gang.. Men så er det jo ikke mulighet å endre kommentarer, bare slette de.

Takk for tipset uannsett. Jeg lurer på om det skal bli en slik lue til broderen av litt restegarn ;-)

kamelone sa...

Tror det blir noen slike luer i gave herfra også. Kjekt ting som går så kjapt å strikke!

Men jeg må innrømme at de sokkene var bedre på bildet enn på føttene til vesla... Vrangborden var hakket mer stretchy enn jeg hadde trodd så hun sparker dem rett av. Jeg vil tro 34-36 masker ville vært nok.

ussamor sa...

kjempefin lue og sokker !

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails