fredag 16. april 2010

Nattpose til VeslaVesla sparker av seg dyna og åler seg inn i et hjørne av senga om hun ikke sover i nattpose. Men den ene vi har er ofte til vask, så derfor har jeg sydd en til. Den er sydd av sengetøy jeg fikk av min mor da jeg begynte å sturdere for 15 år siden (uff som tiden går!). Synes den ble riktig så søt!

Posen er vattert og er egentlig så tykk at på sommerstid kan hun nok sove uten dyne i tillegg. Har sydd løpegang i livet hvor jeg har tredd knappestrikk som kan strammes i hver side. Veldig fornøyd med løpegangen, nesten så jeg angrer på at jeg ikke sydde den utenpå isteden ;-) Men da måtte jeg ha planlagt litt bedre fra starten.

Det er glidelås langs hele ene langsiden og halve kortsiden og trykknapper på skuldrene. La merke til etter at trykknappene var montert at de doble knappene nok skulle ha vært på bakstykket istedenfor forstykket, nå blir den litt høy i halsen om den er kneppet på den nederste knappen. Men kan jo bare bruke den bak frem, er jo egentlig lik på begge sider.

Dette var også mitt aller første forsøk med kantebånd. Sent i går kveld. Jeg forsøkte ikke en gang å gjøre det spesielt nøye, men ble ganske fornøyd alle svingene tatt i betraktning. Det er en liten glipp der jeg har bommet på båndet på baksiden, men det er det nok bare jeg som ser ;-)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Linda sa...

For en lekker pose:-) Nå kommer nok vesla til å sove godt! God helg:-)

Margrethe sa...

Smart løsning til en veldig søt baby :)

Vibeke sa...

Skrev en kommentar på denne, men pcen ville plutselig ikke mer og da ble vist kommentaren borte gitt... Men budskapet var ihvertfall at det var en veldig fin pose! :) Og veldig søt liten jente!

HildeD sa...

Smart:) Og så stor hun har blitt!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails