mandag 25. januar 2010

Symaskin i hus!


Da har jeg gått til innkjøp av symaskin! Alt for dyr og fancy for meg som ikke har sydd siden ungdomsskolen, men gøy lell!

Har egentlig lovt mannen å ikke kjøpe symaskin før jeg hadde ordnet til det ene rommet til hobbyrom, så den står fremdeles nedpakket mens jeg driver å får møbler i hus. I iveren etter å utnytte de få kvadratmetrene best mulig har jeg selvfølgelig gått på noen innkjøpstabber, men heldigvis er IKEA veldig snille og tar tilbake ting jeg har kjøpt feil, selv om jeg allerede har montert de :-) Bilder fra hobbyrom og symaskintesting kommer nok etterhvert.

Det store prosjektet jeg planlegger er å sy dåpskjole av brudekjolen min... Har nok muligens tatt meg litt vann over hodet her! Planen er å hvertfall øve seg på et skjørt først og om tiden tillater det prøvesy kjolen av et gammelt laken først for å se om jeg får det til.

7 kommentarer:

Blomsterpiken sa...

Oi, så spennende! Jeg er kjempemisunnelig på symaskin - dersom du blir flink med den kommer jeg gjerne og prøver til sommeren :)

Brekkevold sa...

Jeg har en eldre symaskin etter mamma som funker bra, det bare at jeg er elendig til å sy. Så det er et stort mål i fremtiden.

Takk for at du tok turen innom vår blogg, kom gjerne igjen:)

Strikk og tøys sa...

Gratulerer med symaskin, og lykke til!

Jeg har en gammel holk av en symaskin kjøpt på loppis, som jeg ikke vet om fungerer enda. Blir gøy å se om den virker, og ikke minst om jeg kan sy! :-)

Nattfiol sa...

Sååå fine symaskin. Jeg drømmer også om en ny symaskin og har bestemt at det skal bli "ferdig med masteroppgave" gave til meg selv.

Blogg litt om sying fremover - så blir jeg inspirert til å jobbe hardt med oppgaven slik at jeg også kan leke meg på en slik maskin ;-)

Blomsterpiken sa...

Hvordan går kjolesyingen?

Daisy and Cupcakes sa...

EJg er totalt sjalu. Jeg var på butikken og snakket symaskin i dag. Jeg måtte bruke hele min viljestyrke på å ikke ha med meg maskin ut av butikken (les=fattig student ;p)

kamelone sa...

Har ikke begynt på kjolen enda, og det er bare 1,5 uke igjen til dåpen! Snakk om å alltid være ute i siste liten :-P

Men jeg HAR komt i gang med å sy, et skjørt til meg er snart ferdig. Følg med, blir snart blogget om.

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails