mandag 4. januar 2010

Nytt utstyr og litt garn


 
+

=

Farmor har vært så grei å gi meg en garnvinde som har vært oldemor sin! Så i dag måtte jeg ut å kjøpe meg nøstemaskin (hos Hillesvåg Ullvares fabrikkutsalg), og en halv time senere har de 5 hepene jeg hadde liggende blitt nydelige nøster :-) Vel anvendte 32o kr!

De to nederste er dyyyyrt sokkegarn fra Wollmeise. Fargene er litt vanskelige, den nederste har veldig korte fargeskifter med stor kontrast. Så selv om fargene er veldig fine (og nøstet ble kjempeflott!), så er det vanskelig å finne noe å strikke som vil bli fint. Forslag mottas med takk! Den andre er helt sort, så sort at jeg tror ikke flettemønster og lignende vil vise. Mulig jeg strikker et sjal av det?

De tre andre er fra Hillesvåg Ullvare; rosa og brun Luxor bommulsgarn og grå totråds superwash. Ingen store planer for disse heller egentlig. Tror kanskje jeg skal strikke denne toppen/kjolen fra Pickles av den rosa.


Jeg har også vært og byttet 5 nøster alpakkagarn fra Drops som jeg fikk av snille mannen min til jul. Fargen jeg fikk var helt lik den jeg brukte til babydressen og den stripete raglangenseren nevnt tidligere, så jeg trengte litt forandring. Byttet til denne nydelige grønne småmelerte fargen. Foreløpig tenker jeg på å strikke dette sjalet og muligens disse pulsvarmerene.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Nattfiol sa...

Jeg stemmer for sjalet av garnet. Nydelig farge forresten ;-)

Søstra fra Blomsterpiken

Blomsterpiken sa...

Jeg stemmer også i sjal - om du ikke vil gå for bukse til veslegullet da, jeg tror hun er nydelig i grønt og buksen jeg har strikket er rask og søt :)

kamelone sa...

Hei søstrene sisters!

Blir nok sjal og fingervanter av det grønne. Lurer på om det skal være OL-strikketøyet mitt?

Siena sa...

Gratulerer med garnvinde og nøstemaskin - to uunnværlige apparater her i huset!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails