tirsdag 25. mai 2010

Mei Tai


Da har jeg sydd en Mei Tai slik jeg har tenkt veldig lenge. Panelet er i brun cordfløyel på ene siden og et orange laken på andre siden. Stroppene er noe gammelt lintøy, håper det er sterkt nok slik at det ikke rakner.

Jeg har aldri prøvd en Mei Tai før, så vet ikke om jeg har gjort det helt riktig. Virker som vesla satt litt høyt, eller så er den rett og slett litt liten til henne. Må bli vant med hvordan det skal gjøres før jeg kan si noe sikkert.


Har sydd sovehette også, men slik som hun sitter nå så er den jo alt for liten... Men alt i alt er jeg ganske fornøyd med dette første forsøket. Kommer nok til å sy flere.

Eneste er at når jeg vasket den før bruk så farget det orange lakenet (som jeg trodde var skikkelig utvaska) av på de hvite stroppene... Men det er mest på magestroppen og den brettes jo inn. Og litt på skuderstroppene på den orange siden, men kommer jo uansett til å bruke den med fløyelen ut.

Lenge siden sist innlegg nå, har vært uten nett en god stund. Det har ført til at jeg faktisk har hatt litt mer tid til å faktisk strikke å sy og ikke bare sufre etter inspirasjon ;-) To luer, en til mannen og en til vesla, og en herresokk i Wollmeise. Kommer kanskje litt mer om dette senere hvis jeg får somla meg til å ta bilder.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Veronica sa...

Så flott Mei Tai! Og, for en herlig blogg du har! Legger deg til i listen min, og gleder meg til å følge deg videre:)

mari sa...

så flott den ble!! da vet jeg hvor det kan skaffes dersom det skulle trenges en gang;)

Kjekt med oppdateringer igjen:)

Jeg må også.....blogge.....snart

Linda sa...

Så fin Mei Tai! Jeg har aldri prøvd en slik, fordi jeg har en Baby Bjørn. Den ser veldig god ut! Håper den lille blir fornøyd også!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails